szerző:
Eduline

Gyakran kell előadást tartanotok az egyetemen, de szeretnétek fejlődni a prezentációkészítésben és az előadásmódban? Remek online kurzusokat ajánlunk.

©

Milyen a tökéletes prezentáció?

Remek online kurzust ajánlunk, amellyel megismerhetitek az előadások előkészítésének elméleti alapjait, a hatékony előadásmód technikáit, sőt még a Preziben is megtanulhattok előadást készíteni.

Segítség a szakdolgozathoz

Akinek a konzulensén és egyéb támogatókon kívül szüksége lenne még segítségre a szakdolgozata megírásához, ezt az online kurzust érdemes megnézni. Az online tanfolyam útmutatást ad akkor is, ha PSS-sel szeretnétek a kérdőíveteket feldolgozni hozzá.

Tanácsadás pályaválasztáshoz, karrierhez

Az egyetemi felvételi előtt is jártatok pályaválasztási tanácsadónál? Ha ilyen jellegű tanácsadásra vágynátok, csak éppen a karrierkezdés és a munkaválasztás miatt, ez az online kurzus hasznos lehet.

Öt hasznos tipp a könnyebb és hatékonyabb tanulásért: zh és vizsga felkészülés

Néhány egyetemen már javában megkezdődött a zh-időszak, de a diákok nyakán van már a félév vége, vagyis a vizsgaidőszak is. Ha úgy érzitek nem vagytok elég hatékonyak vagy csak szeretnétek fejlődni, esetleg kipróbálni új módszereket, ez az öt tanács hasznos lehet számotokra.