szerző:
Eduline

Ha sokat olvastok és szeretitek az irodalmat, akkor ezeket a kvízetek élmény lesz kitöltenetek. Különböző szempontok alapján közelítettük meg a szerzőket és szövegeiket - lássuk, hogyan boldogultok ezzel a válogatással.

Felismeritek ezeket a regényeket az utolsó mondataikról? Teszteljétek a tudásotokat ezzel az izgalmas kvízzel.

Érdekes irodalmi kvíz: felismeritek a regényeket?

Sokat olvastok és szeretitek a kihívásokat? Felismeritek ezeket a regényeket az utolsó mondataikról? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

Versrészletek Radnótitól - mi a vers címe? Eltaláljátok?

Kétperces irodalmi teszt: mindent tudtok Radnótiról?

Lássuk, mennyire ismeritek a magyarok egyik kedvenc költőjét, Radnóti Miklóst. Felismeritek a következő versrészleteket? Most tesztelhetitek a tudásotokat. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Lássuk, ismeritek-e a híres emberek még híresebb idézeteit. Tujátok, kiktől idézünk? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?

Szerelmi szálak - ki kinek volt a felesége, férje? Ha irodalomórán jobban megismerkedtetek egy-egy szerző magánéletével, ez a kvíz tetszeni fog nektek.

Irodalmi kvíz: ismeritek a legismertebb írók magánéletét?

Ha irodalomórán jobban megismerkedtetek egy-egy szerző magánéletével, ez a kvíz tetszeni fog nektek. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Klasszikus versek közül válogattunk nektek, de nem a megszokott idézős módon, hanem megzenésített, feldolgozott formában. Lássuk, felismeritek-e ezt az öt verset.