szerző:
Eduline

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még mindig az ELTE Egyetem téri épülete. Ma még szavazhattok, szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület.

A szavazás első körében hét régi egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Múzeum körúti épületegyüttese és az Egyetem téri épület, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szentkirályi utcai épülete, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Corvinus főépülete is.

Az eddigi 2839 szavazat alapján: vezet Budapesti Gazdasági Egyetem épülete 45%-al, mögötte a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem 19%-al, harmadik helyen pedig még mindig az ELTE Egyetem téri épület áll 11%-al, azonban őt szorosan követi a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

Ma még szavazhattok, a ti véleményetek is döntő lehet.

Jövő héten jelentkezünk a szavazás második körével, és persze nem feledkezünk meg a modern - de kifejezetten szép - egyetemi épületekről sem. Ha tippet adnátok nekünk, írjatok kommentet!