szerző:
Eduline

Sok jelentkezőnek okoz gondot a Tudásod a jövőd projektben meghirdetett nyelvtanfolyamokra való internetes...

©

Sok jelentkezőnek okoz gondot a Tudásod a jövőd projektben meghirdetett nyelvtanfolyamokra való internetes regisztráció, a túlterhelés miatt a weboldal is gyakran lefagy - írja az InfoRádió.

Az Európai Unió által támogatott program segítségével 100 ezren kaphatnak maximum 90 ezer forintos támogatást informatikai és nyelvi képzésekre. Önköltséges hallgatók és már nem tanuló felnőttek jelentkezhetnek. Hogyan és meddig lehet pályázni a támogatásra? A részleteket itt találjátok.

Először a projekt honlapján kell regisztrálni: akinek itt fagyott le a gépe, vagy nem a saját térségébe regisztrált, annak meg kell ismételnie a regisztrációt. A honlapon választhatjátok ki azt a képzést, amelyre jelentkezni szeretnétek, ezután kell az adott nyelviskola vagy képzőcentrum honlapján regisztrálni.

Az InfoRádió által megkérdezett nyelviskolai vezetők elmondták: a budapesti képzések nagyon népszerűek, sok a fiatal, de az 50-60 évesek közül is sokan érdeklődnek. A tanfolyamok havonta indulnak, így azoknak is érdemes újra próbálkozniuk, akik most nem kerültek be.