szerző:
Eduline

A hétvége a vízpartokról fog szólni sokaknak, de ez nem jelent egyet a punnyadással, vagy a kultúráról való lemondással.

©

Ha egy kicsit elszakadnátok a nagyvárostól, hogy olcsón hallgassatok remek magyar zenekarokat, akkor a gyönyörű fekvésű Mezőtúron ideális választás lehet az East Fest, mely egész hétvégét kitöltő szórakozást jelenthet. A fővárosban sem kell péntek este unatkoznotok, ráadásul a bulizás és a lazítás kellemes keverékét nyújtja a Strandok Éjszakája több helyszíne.

Ne feledjétek, hogy vasárnap nem ér véget a Nemzeti Galériában a Picasso-kiállítás, meghosszabbították augusztus 28-ig a tárlatot. Mondhatni, kötelező program. hiszen nem valószínű, hogy a közeljövőben hasonló volumenű gyűjteményt hoznának el a mester alkotásaiból hazánkba.

Szombat este laza popdalokat vonultat fel az A38-on Manoya, Belau és Mygl zenekarok hármasa.

Vasárnap meg mindenki vigyázzon magára a napon az erős UV-sugárzás miatt, de senkinek sem javasoljuk, hogy maradjon a városban, hacsak nem a zöldövezetben. Ebben az esetben is a legjobb a Duna partján tölteni az időt, vagy a városi parkok közelségében. Utóbbi esetben ha a kreatív készségeitekkel szeretnétek alkotni valamit békében, akkor festhettek egy belvárosi park közepén is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!