szerző:
Eduline

A tavaszi szünet unalmasabb perceire, vagy arra az esetre, ha egyszerűen csak nem szeretnél kikelni az ágyból, ajánlunk néhány jó sorozatot, amit jó lesz (újra)nézni.

Agymenők

Az eredetileg tudócok életét viccesen bemutató szitkom mára már eléggé át ment romkomba. De a sorozatnak még nincs vége, folyamatosan jönnek az új részek, alakulnak a kapcsolatok és történetszálak. És itt-ott még tanulni is lehet belőle valamit.

Így jártam anyátokkal

Bár Ted története már befejeződött, és a lányok is kezdenek kiszeretni Barney Stinsonból, a minidg aktuális poénok és párkapcsolati/ társkeresési kérdések miatt jó újra nézni a történetet. Meg azért is, mert Marshall és Lili annyira cukik együtt.

West world

A nem rég debötált westernt, sci-fi, thriller sorozat máris hatalmas népszerűségnek örvend. A vadnyugaton (vagy talán nem is ott) játszódó történetben szereplő emberek (vagy nem is) történetét ismerjük meg és követjük végig (vagy nem).
Ui.: Vigyázat, csak akkor kezdd el, ha épp van szabad időd, mert az első rész után nem fogod tudni megállni, hogy ne nézd tovább.

Jóbarátok

Lássuk be, egy olyan klasszikusról van szó és valószínűleg már a könyöködön jön ki a történet - de mégis lehetetlen megunni. Mindig friss poénok, és hiába tudjuk mi lesz a vége, Ross és Rachel kapcsolatáért így is izgulunk.

©

Aranyélet

Nem csak azért, hogy legyen egy magyar alkotás is a listában - de tegyük hozzá, ez is benne volt. A sorozatban a most kikerülő fiatal színészek és az ismert arcok egyaránt megtalálhatóak. És sokak szerint ez az elmúlt évek legszínvonalasabb és legizgalmasabb magyar sorozata. Érdemes belenézni, ha pedig megtetszik, jó hírünk van: már két évad is elkészült belőle.

©