szerző:
Eduline

Ha még lazítanátok az érettségi írásbelije miatt, remek koncertet ajánlunk szerda estére. Bonobo, vagyis Simon Green látogat el Magyarországra, méghozzá a Budapest Parkba. Ha játszotok, még akár ingyen is eljuthattok.

Bonobo – aka Simon Green – különleges hangzásvilágával és kísérletező stílusával a kétezres évek legelején tűnt fel az elektronikus zene színpadán világzenével, ambienttel és néha house-os elemekkel fűszerezett dallamaival. Május 23-án, szerdán teljes zenekari kísérettel, élőben mutatja be Budapesten Migration című albumát - írja a Koncertblog.

A koncert Poté egyszemélyes live szettjével kezdődik, utána pedig a Bonobo Afterpartyn folytatódik a buli.

Nyereményjáték

Ha tudjátok, hogy mi a címe annak a lemeznek, amelyet Bonobo 2010 szeptemberében mutatott be Budapesten, akkor küldjétek el a a [email protected] címre, Bonobo tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül két nyertest választanak, akik ingyen mehetnek el szerdán este a Budapest Parkba.

James Blunttól és az Iron Maidenig: ezek lesznek a legjobb koncertek 2018-ban

Az Arcade Fire, Bobby McFerrin, Roger Waters, Rod Stewart, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, Enrique Iglesias, Tricky, James Blunt, az Iron Maiden, a Judas Priest, Billy Idol, a Queens of the Stone Age, a Body Count, a Marillion, Jan Garbarek, a Gipsy Kings, és a Scooter is fellép 2018-ban Magyarországon.