szerző:
Eduline

Látványos és izgalmas filmek pörögnek most a moziban, amiért megéri kimozdulni. Végre a képregények rajongói is találkozhatnak a legújabb Pókemberrel és az autók szerelmesei is garantáltan megtalálják a filmjüket.

Kipörgetve

A sztori szerint a Foster testvérek Európaszerte körözött autótolvaj banda. A két srác azonban nem tudja kivel húzott ujjat, amikor ellopták azt a gyönyörű, fekete Bugattit.

Pókember - Hazatérés

Peter Parker most olyan ellenségekkel találja szembe magát, akik ellen nem biztos, hogy elég lesz, hogy ő a "közkedvelt Pókember". Vajon egyszer Bosszuálló lehet belőle?

Gru 3

Újabb adag minion és újabb adag gonoszság. Nem csak gyerekeknek!

Nyomd, bébi, nyomd

Még egy autós film, nem is akármilyen. Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.

 

Nem minden rossz, ami kötelező. Ezek a legjobb olvasmányok nyárra

A kötelező olvasmányok sorsa elég hányattatott, hiszen nem sok diák szereti elolvasni őket, pedig sokszor érdekesebbek, mint hinnétek. Összeszedtünk pár kötelező vagy ajánlott olvasmányt, amik izgalmasabbak, mint gondoltátok volna. Gárdonyi Géza - Egri csillagok Az Egri csillagok Gárdonyi Géza 1899-től folytatásokban megjelenő, majd 1901-ben könyvben is kiadott regénye.