szerző:
Eduline

Idén is megszületett a lista, melyben a budapesti strandok versenyeztek a szezon legolcsóbb strandja címért. Ha kevés pénzből tartalmasan töltenéd a szünidőt, ezeket a fürdőket érdemes keresni.

©

Az idei lista szerint a három legolcsóbb strand a Csillaghegyi, a Újhegyi uszoda és strandfürdő és a Pünkösdfürdő. - írja a hvg.hu.

1. Csillaghegy

Az uszodában az árak nem emelkedtek a tavalyihoz képest, így a verseny egyértelmű nyertese, mindig egységesen 1000 forintos belépőjeggyel. Ez egyben a legnagyobb alapterületű strand is Budán, 90 ezer négyzetméteren terül el, ahol 3 medence is várja a strandolni vágyókat.

2. Újhegyi uszoda és strandfürdő

A második helyzett tavaly óta 100 forintot emelt a belépők árán, de még így is kifejezetten olcsónak számít. A kőbányai uszodának két beltéri és két kültéri medencéje van, és a nyári szezonban 1300 forintért mind a négy használható.

©

3. Pünkösdfürdő

A dobogó utolsó fokára Pünkösdfürdő állhatott. A tavalyi árakhoz képest itt is történt 100 forintos áremelés, de azoknak, akik időben is rugalmasak, nagyon jó lehetőség. A felnőtt belépő ára 1900 forint, de 16 óra után hétköznap (szerda kivételével) 1400 forintra mérséklődik. A szerdát „strandváró napnak” nevezték el, ekkor egész nap 1400 forintba kerül a jegy.

 

Ezeken a strandokon fürödhettek idén ingyen a Balatonnál

Ha véget ért az iskola, megvannak a vizsgák és az érettségi, akkor irány a strand. Diákpénztárcával is lubickolhatsz a habokban, hiszen a szabadstrandok is megnyitottak. Megmutatjuk idén hol tudsz ingyenesen strandolni a Balaton partján. A fizetős strandok körülbelül 450-750 forintba kerülnek napi szinten egy felnőttnek, írja a hvg.hu.