szerző:
Eduline

Ezekért a filmekért érdemes a hétvégén moziba menni: megjelent Stephen King legújabb horror adaptációja, amiről sokan azt mondják, hogy még a vártnál is félelmetesebb lett. Természetesen nem csak erre a filmre lehet a moziba elmenni, mutatjuk, mik vannak még.

©

Csábítás

Sofia Coppola legújabb filmje visszarepít minket Amerika egyik legizgalmasabb korszakába, és garantált, hogy ebben a filmben nem csak a korszak az izgalmas...

Renegátok

Öt tengerészgyalogos és egy lehetetlen küldetés. Ebben a filmben biztosan lesznek robbanások, izgalom és töménytelen akció.

Az

! Figyelem korhatáros film !

Stephen King legfélelmetesebb novellájának tartják a történetet a gyerekevő bohócról... Nem mindenki bírná a moziban, viszont, ha ti is szerettek izgulni és megijedni, akkor ez a  horror nektek is tetszeni fog.

Ráadás: A remény másik oldala

Még mindig több ezren veszítik el a családi pótlékot

Sokkal kevesebb az igazolatlan hiányzás, mint néhány éve, de így is több ezer családtól veszik el az iskoláztatási támogatást az iskolakerülés miatt - írja a hvg.hu. Hány családtól vették el a családi pótlékot - kérdezte meg a kormányt az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó.