szerző:
Eduline

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt. Összegyűjtöttünk, pár érdekes darabot. Íme:

Hóember

Nagyon sokan várták már ezt a filmet, igazi fagyos, gyilkos hangulatot ígér. Ha szerettek ilyen filmeket nézni, akkor erre el kell mennetek.

Egyenesen át

Ha még nem láttátok, hasonlóan izgalmas filmnek ígérkezik. Attól függetlenül, hogy már hetek óta játsszák a mozikban, még mindig nagyon sokan akarják megnézni. Érdekes kérdéseket feszeget.

Szárnyas fejvadász 2048

Még mindig nagy siker a film, és a monumentális képek miatt érdemes moziban is megnézni, ha tehetitek, illetve ha igazi rajongók vagytok, érdemes a feliratos verziót választani, így jobban átjönnek majd az eredeti magyar részek, és gyakorlásnak sem utolsó.

Ezért az öt filmért érdemes moziba menni a következő napokban

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén. Noha a bevételi lista élén végzett, de a várakozásoktól jelentősen elmaradva, mindössze 31,5 millió dolláros (8,3 milliárd forint) jegyeladást produkált nyitóhétvégéjén a Szárnyas fejvadász 2049 című film az észak-amerikai mozikban.