szerző:
Eduline

Ugyan Donald Trump a beiktatása után beköltözött a Fehér Házba - megcáfolva ezzel a korábbi pletykákat -, családja nem követte őt, az elnök és felesége nem szerették volna 11 éves fiukat, Barront tanév közben kivenni az addigi iskolájából. Így most, idén ősztől kerül az elnöki fiú új városba és új iskolába.

Az elnöki pár a St. Andrew's episzkopális magániskolát választotta fiának, évi potom 40 000 dollárért, vagyis több mint 11 millió forintos tandíjért. Az intézmény egyébként több világrangsor szerint is az Egyesült Államok egyik legrangosabb iskolája.

©

Az iskola a legújabb technikai eszközök és módszerek segítségével folyamatosan képzi tanárait annak érdekében, hogy tényleg a tudásfejlesztés és a tehetséggondozás legyen az intézmény működésének középpontjában.

Az intézmény óvodás kortól egészen a 12. évfolyamig kíséri végig a diákokat. Egy tanárra mindössze hét diák jut, ami nagyon jó aránynak számít.

©

Az azonban a jól szervezett magániskola életét is fel fogja forgatni, hogy Barron mellett a titkosszolgálat tagjai is folyamatos látogatói lesznek az épületnek, nem is beszélve az újonnan megjelenő biztonsági változtatásokról.