szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hányszorosára nő a fékút kétszeres sebességről fékezve? Melyik autó haladhat át először a kereszteződésen? Hasznos appokat mutatunk, ha KRESZ-vizsgára készültök, vagy csak felfrissítenétek a tudásotokat.

Kresz Tábla Kvíz

Ezzel az appal a KRESZ-táblák jelentését memorizálhatjátok. Az alkalmazás az összes magyarországi táblát tartalmazza. Választhattok, hogy hány kérdést szeretnétek egyszerre megválaszolni - megadott lehetőségek közül kell kiválasztanotok, hogy az adott tábla mit jelent.

©

KreszTeszt

Ezt az appot 24 óráig használhatjátok ingyenesen, így a vizsga előtti intenzív gyakorláshoz mindenképpen hasznát vehetitek - 24 óta után fizetni kell érte. A kérdések adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal, illetve a valós vizsga kérdésbank kérdéseivel. Az app összesen több mint 3000 kérdést tartalmaz, köztük mozgóképes feladatokat is. Az alkalmazással akkor is gyakorolhattok, ha kerékpárral közlekedtek - a játék elején kell kiválasztanotok a járművet.

©

Kresz Műszaki Kvíz

Ezzel az appal a vizsga "magolósabb" részét, az autó szerkezetével és működésével kapcsolatos kérdéseket gyakorolhatjátok.

©

Kresz Szituációs Kvíz

Ezzel az alkalmazással pedig azt gyakorolhatjátok, milyen sorrendben haladhatnak át a járművek a kereszteződéseken.

©

 Milyen feltételekkel igényelhetitek vissza a KRESZ-tanfolyam, illetve -vizsga árát? Itt találjátok a részleteket.

Ennyiért szerezhettek KRESZ-vizsgát: tanfolyamárak és kedvezmények

Mennyibe kerül egy KRESZ-tanfolyam, és mennyit kell fizetni magáért a vizsgáért? Utánajártunk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.