szerző:
Eduline

Már ne a tanulásé legyen a főszerep!

©

A matekérettségiről szóló, folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok.

Az utolsó napon, tehát a magyar nyelv és irodalom érettségi utáni délutánon már nem érdemes tanulni a matekra, inkább a pihenésé legyen a főszerep - tanácsolja a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale matematikai szekciója.

Ha valaki mégsem tud nyugodtan pihenni, akkor esetleg a függvénytábla lapozgatása segíthet, nem árt ismét átvenni, mit hol találtok a vizsga alatt.

A matekvizsgáig még van pár napotok, érdemes lehet hétvégén gyakorolni a problémás feladatokat, de talán jobban jártok, ha már csak pihentek, kimentek a szabadba, sokat alszotok, rendesen étkeztek.

 

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat vagy csatlakozzatok az érettségizők Facebook-közösségéhez. Az érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.