szerző:
Tóth Alexandra
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Magyarból, matekból, töriből, angolból és németből már megmérethették magukat a diákok ezen a héten. Mutatjuk, milyen vizsgák lesznek holnaptól.

Hétfőn reggel 8-kor kezdődnek a nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgák. Kedden reggel 8 órától a kémia érettségin adnak majd számot tudásukról a diákok, és szintén kedden 14 órától indul a földrajz érettségi. Szerdán lesznek az ágazati szakmai vizsgatárgyak, ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak, ugyanúgy 8 órakor kezdődik a vizsga.

Csütörtökön ismét két vizsga lesz: reggel nyolctól a biológia, délután 14-től a társadalomismeret - utóbbi csak emelt szinten. Pénteken informatikából csak középszintű érettségi lesz, ez reggel 8 órakor kezdődik majd. 14 órától ének-zene és belügyi rendészeti ismeretek vizsgák lesznek, illetve középszinten ekkor tartják a művészettörténet vizsgákat is.

Az első oszlopban találjátok az emelt szintű vizsgákat a másodikban pedig a középszintűeket.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.