szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Angolból emelt szinten több, mint 20 ezren vizsgáztak ma. Kíváncsiak vagytok, milyen kérdéseket kaptak a vizsgázók? Elhoztuk nektek a feladatsorokat.

A középszintű feladatokat és a szaktanár által kidolgozott megoldásokat itt nézhetitek meg.

Itt találjátok az első feladatrészt, azaz a szövegértési feladatsort:

Megnézhetitek a nyelvhelyességi feladatsor kérdéseit:

Hanganyagunk sajnos nincs, azonban a hallás utáni szövegértés feladatait megmutatjuk (a hanganyaok holnap reggel kerülnek ki az oldalra):

Örültetek a feladatoknak? Ilyen leveleket kellett írniuk az emelt szinten vizsgázóknak:

Az angolérettségiről szóló, folyamatosan frissülő tudósításunkat itt olvashatjátok:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.