szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hányan jelentkeztek a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre? Itt vannak a friss adatok.

A következő diagram az alap- és az osztatlan mesterképzésre jelentkezők számát mutatja. Az adatok a nappali munkarendbe jelentkezők számait tartalmazza, mindkét finanszírozási – azaz állami és önköltséges – formában.

Íme a legfrissebb adatok a mesterképzésre jelentkezők számáról.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.