szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mészöly Miklós születésének 100. évfordulója alkalmából Hozd magaddal a diákod, vigyél egy könyvet! címmel indított akciót a Libri.

A könyvesboltokba betérő főiskolásoknak, egyetemistáknak vagy középiskolásoknak csak be kell mutatniuk a diákigazolványukat - írja a Telex -, és ajándékba kapnak egy példányt Mészöly Miklós Nem felelt meg neki című novelláskötetéből.

©

A Libri ajánlata addig tart, amíg a 10 ezer kötet el nem fogy.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.