szerző:
Csik Veronika
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A papírért kár című érettségi himnuszban előkerül a nem túl fényes jövőkép, az SZFE és a vizsgafelkészülés nagy dilemmája is: hogyan lehet úgy tanulni, ha folyton írnak Facebook-on?

A videót az egyik alkotója küldte el nekünk, azt üzenve az érettségizőknek: nem vagytok egyedül!

Azért, hogy mégse legyen kár a papírért és ne kelljen egy "király puska", olvassátok az érettségiről szóló folyamatos tudósításunkat. A felkészüléshez folyamatosan hozzuk a szaktanárokkal készült összefoglalóinkat és a vizsgák napján is hozzuk majd az általuk kidolgozott, nem hivatalos megoldókulcsokat.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.