szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén sem lesz egyszerű a felkészülés azoknak, akik érettségizni fognak májusban. A hónapok óta otthonról tanuló végzősöknek jól jön egy kis segítség, ehhez most pár ingyenes appot választottunk, amivel extra segítséget kaphattok a vizsgák előtt.

Ezzel az alkalmazással alapvetően felkészülhettek, gyakorolhattok a középszintű angol és német nyelv írásbeli érettségire, ezen belül az olvasott szöveg értése, nyelvhelyesség, hallott szöveg értése részekre. A feladatokat az elmúlt 14 év középszintű angol nyelv érettségi vizsgáiból állították össze.

Hogy működik?

Az alkalmazásban ki tudjátok választani, hogy melyik vizsgarészt gyakorolnátok (olvasott szöveg, nyelvhelyesség vagy a hallott szöveg értése vizsgarészt). Illetve ha szeretnétek, kérhettek kombinált feladatlapokat is, ami az érettségihez hasonlóan 4 feladatot tartalmaz az olvasott szöveg értése részben, illetve 3-3 nyelvhelyesség és hallott szöveg értése feladatot - írja az app tervezője.

©

Ha végére értetek, a kombinált feladatlapnál az eredményt, az érettségi értékelésénél használt arányoknak megfelelően átszámolja. Az alkalmazás az eredményeitekről statisztikát is vezet, külön szétbontva a különböző vizsgarészek eredményeit.

Ha kipróbálnátok az appot, akkor az angol érettségi appot innen tetölthetitek a német érettségi feladataihoz összeállított appot pedig innen.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!