szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha szeretnétek kicsit lazítani és nem a tanulásra használni a telefonotokat, akkor itt van néhány applikáció, melyekkel fejleszthetitek a rajztudásotokat, gyakorolhattok, de kikapcsolódásnak is tökéletesek, hiszen játékokat is találtok közöttük.

Összeszedtünk néhány olyan appot, melyekkel szórakozás lehet a rajzolás és kikapcsolhatjátok vele kicsit az agyatokat.

Ez az app egy igazi meditálós, lazítós program. Számok segítségével tudjátok kiszínezni a választott képeket. A képek részletgazdagok és számtalan színből választhattok. Nagyítsátok fel a képet két ujjal, amíg meg nem jelennek a számokat tartalmazó mezők. Válasszátok ki a festéket a palettáról, és pixelről pixelre haladva fessétek a mezőket a megfelelő színűre.

A következő applikáció nagyon egyszerű, de annál szórakoztatóbb. A rajzotokat tudjátok szerkeszteni, vannak filterek, szöveget írhattok hozzá, de a fotóitokat is meg tudjátok változtatni vele. Szuper lehet mém gyártáshoz.

A Draw It alkalmazással tényleg kikapcsolódhattok. Az ingyenes verzióval annyi a feladatotok, hogy rajzoltok valamit, az alkalmazás pedig megpróbálja kitalálni, hogy mi lehet az.

Ez az applikáció is nagyon szórakoztató, hiszen másokkal játszhattok. Ki kell találnotok, hogy mit rajzolt a játékos társatok, akit az alkalmazás választott nektek. Ezzel az appal kicsit gyakorolhatjátok az angol tudásotokat is, a szavak kitalálásához pedig kaptok segítséget.

Tévhitek és legendák a XIX. századi magyar irodalomból

Oktatási céllal tesz közzé érdekességeket magyar irodalomból Milbacher Róbert író, a Pécsi Tudományegyetem docense.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!