szerző:
Szponzor tartalom
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén először a magyar egyetemek között is fotóversenyt hirdetett a kulturális csereprogramokra szakosodott Camp Leaders Hungary. Nyolc egyetem hallgatói szuper fotókat készítettek az Antilop-kanyonban, a Brooklyn hídon vagy éppen New Yorkban. A Budapesti Műszaki Egyetem, a Corvinus, a METU vagy a Pécsi Tudományegyetem diákja csinálta szerintetek 2019-ben a legjobb képet? Most ti dönthetik el, hogy melyik egyetem nyerjen!

Az Egyesült Államok az egyik legnépszerűbb úticél, legyen szó akár külföldi egyetemi félévről, nyári diákmunkáról, vagy esetleg szakmai gyakorlatról. Habár összességében legtöbben a nyelvtanulás miatt döntenek a külföldi utazás mellett, az nem kérdés, hogy ezek a tanulmányok vagy munkatapasztalatok az önéletrajzban is jól mutatnak majd.

Most nyolc olyan magyar egyetemistának a képeit mutatjuk meg nektek, akik a nyarat az Egyesült Államokban töltötték nyári diákmunkájuknak köszönhetően. A versenyben nem csak budapesti, hanem vidéki egyetemek diákjai is részt vesznek.

"A Pacific Coast Highwayen végig menni egyszerűen csodálatos, olyan kilátás vett körül több órán keresztül, amit még most sem tudtam teljesen feldolgozni" - mondta el a kép történetét Voller Claudia, a Budapesti Corvinus Egyetem diákja.

"A képem New York-ban készült a Brooklyn hídon, nagy története nincs, csak annyi, hogy nagyon esett az eső és már megáztunk, szóval úgy voltunk vele, hogy mindegy, az eső miatt legalább úgy se lesz senki a hídon” - mesélte Pördi Patrik a BME hallgatója.

“Az én fotóm Kaliforniában készült amikor a Death Valley felé tartottunk autóval. Megálltunk az út szélén, csak kiszálltunk a kocsiból, hogy szétnézzünk és átérezzük, milyen is az üres sivatag közepén” - emlékezett vissza a kép történetére Sós Viktória az ELTE diákja.

Most ti dönthetitek el, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi vagy a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Corvinus, a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vagy a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói lőtték a legjobb képeket. Itt szavazhattok az egyetemekre egészen november 24-e éjfélig:

Szavazzatok a hallgatótársatokra, hogy ő nyerhesse meg az Osmo Kamerát! Szavazz, hogy te is spórolj, hiszen a nyertes egyetem hallgatói november vége helyett egy hónappal tovább, december 31-ig tudnak jelentkezni a jelenlegi áron a Camp Leaders jövő évi programjaira. Klikk, hogy ti nyerjetek!    

Kulturális csereprogramok világszerte

A Camp Leaders 12 éve szervez kulturális csereprogramokat magyar egyetemistáknak. A fiatalok sok különböző lehetőség közül választhatnak. A Camp Leaders amerikai, a Camp Canada kanadai nyári gyerektáborokban kínál diákmunka lehetőséget 9-11 hétre, míg a Resort Leaders amerikai és karib-szigeteki szállodákban kínál nyári diákmunkát és 6-12 hónapos szakmai gyakorlatot. Emellett akár Nemzeti Parkban is dolgozhatnak nyáron a természet kedvelői. Más-más programok, hiszen ti sem vagytok mind egyformák!

A cikk a Camp Leaders támogatásával jött létre, előállításában és szerkesztésében az eduline.hu szerkesztősége nem vett részt.