szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mindjárt itt a tavaszi szünet, ami az érettségiző diákoknak mást jelent, mint a többieknek, ugyanis a szünet után tényleg nagyon kevés idő lesz már az érettségiig. Mutatjuk, hogy milyen érzések kavarognak a végzősökben.

Magatokra ismertek?

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ezért kellene később kezdeni a tanítást: sokkal több alvásra van szükségük a diákoknak

Hány óra alvásra van szükségük az óvodásoknak, a kisiskolásoknak és a középiskolásoknak? Mutatjuk.