szerző:
Eduline

Idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Most egy remek fordítót ajánlunk.

©

 

Triplingo appot nagyon szeretik a felhasználók, legalábbis ez derül ki a véleményekből, az alapváltozat - amely huszonhárom nyelvet kezel - ingyenes, némi pénzért cserébe pedig a teljes alkalmazást használhatjátok. A Triplingo általában többféle fordítást kínál, ez kifejezetten jól jön, ha nyelvvizsgára készültök, vagy például levelezés közben nem a leggyakrabban használt fordulatokat szeretnétek használni. A szlengszótár, az utazók számára összeállított kulturális és praktikus tartalom különösen hasznos része az appnak.

Mit kell teljesítenie annak, aki 2020-ban felvételizik majd egyetemre?

Milyen felvételi követelményekkel számolni 2020-tól? Olvasói kérdésekre válaszolunk. Ha 2020-ban fogok felvételizni, már kötelező lesz, hogy legyen legalább egy nyelvvizsgám? Igen. Legalább középfokú tudás kell egy idegen nyelvből - és ezt egy nyelvvizsga-bizonyítvánnyal vagy emelt szintű nyelvi érettségivel természetesen bizonyítani is kell. Emelt szintű érettségit is kötelező lesz tennem? Így van.

Triplingo