szerző:
Eduline

A vád szerint egy tanár több tizenéves fiút is zaklatott, sőt akadt, akivel szexuális kapcsolatot létesített.

©

A tanárt tavaly január 13-án, egy ellene tett feljelentés alapján a rendőrök elvitték, fél évet előzetes letartóztatásban töltött, június vége óta szabadlábon védekezik. A férfi két oktatási intézményben szedte áldozatait. A fociakadémia mellett egy gimnázium két-két növendékét molesztálta a pedagógus. A áldozatok közül kettőnél állítólag aktus is történt - írja a Blikk.

A sértettek tanúja többek között az a tanárnő is, aki a vádlottal együtt dolgozott mindkét intézményben. Ő fogott gyanút, a fiúk neki panaszolták el a történteket, ezt követően indult meg az eljárás. A tanárt tavaly január 13-án, az ellene tett feljelentés másnapján elvitték a rendőrök, fél évet előzetes letartóztatásban töltött, június vége óta szabadlábon védekezik.

Az ügyészség decemberben emelt vádat a 41 éves pedagógus ellen, többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt. A maximális kiszabható büntetése 12 év börtön.

A közösségi médián zaklatta diákját egy pesti gimnázium tanára

Hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva levelezett diákjával egy pesti gimnázium tanára. Diákjai szexuális zaklatásával vádolják egy pesti gimnázium igazgató-helyettesét, aki egy fociakadémián is órákat adott. Ügyének első tárgyalását elhalasztották, mivel a gyanúsított nem vette át az idézést - írja a Borsra hivatkozva a hvg.hu Elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány.