szerző:
Eduline

Szépségverseny ide vagy oda, idén is vannak olyan tablók, amik a különlegességükkel és extravagáns megjelenésükkel vívták ki a szavazók elismerését. Mutatunk párat ezek közül is:

©

A balatonfűzfői ÖVEGES JÓZSEF SZAKKÉPZŐ ISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 12.G osztályának Disney témája elég menő, most 169 szavazattal a 9. helyen áll.

©
Nyíregyházán Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium 12.A osztálya.
©
Hatvanból a Bajza József Gimnázium és Szakközépiskola 12.A osztálya most a 10. helyen áll a szavazáson 135 szavazattal.
©
Leo még mindig megmozgatja a fantáziáját sokaknak, így a békéscsabai Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 12/B osztályának tablóján is feltűnik.
©
©
Hasít a socialmedia téma, hiszen két osztály is ilyesmiben gondolkodott.
©
A legjobb ötletet a végére hagytuk. Mi más jellemezhetné jobban az elmúlt éveket, ha nem a Star Wars?! Ez a nyíregyházi Abigél Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szakképző Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Kollégium 12.D osztályának tablója.

Legszebb tablók 2017-ben: toronymagasan vezet a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium

Elindult a nagy verseny: idén is Facebookon keresik az országban az év legjobb tablóját. A játék 2017. május 22. és 2017. június 30. között zajlik. Eddig ezek az osztályok vezetnek: Jelen pillanatban az élen a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium 12.J osztálya áll. (735 szavazat) Második a veszprémi LOVASSY LÁSZLÓ GIMNÁZIUM 12.C osztálya.