szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A világ legjobb tizenhat indulója közé jutott az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának csapata a legnevesebb médiajogi nemzetközi perbeszédmondó versenyen, a Monroe E. Price Media Law Moot Court Competitionön.

Az oxfordi világdöntőn 2019 áprilisában ismét a világ legjobb tizenhat csapata közé jutott az ELTE ÁJK csapata a több mint 350 jogi egyetem részvételével zajló versenyen. Az egyéni teljesítményeket tekintve Tatár Attila a 10. helyen végzett a Best Oralist kategóriában – olvasható az ELTE ÁJK Magyar Állam- és Jogtörténeti Tanszék oldalán.

A legjobb tizenhat közé csak négy európai egyetem csapata jutott.

A legjobb amerikai egyetemek hallgatóit is legyőzték az ELTE-sek: hatalmas győzelem

Az ELTE fiatal jogászai abszolút első helyet értek el a Washingtonban megrendezett Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen az összevont felperesi és alperesi beadványok kategóriában - közölte a felsőoktatási intézmény.

Az ELTE-sek az indiai Gujarat National Law University csapatával került össze a sorsolás után, 5-4-es arányban esett ki a küzdelmekből. A maximális 900 pontból 6 pontnyi különbség volt a győztes csapat javára.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!