szerző:
Eduline

Ha éppen KRESZ vizsgára készültök, akkor minden gyakorlási lehetőség fontos lehet, hogy a vizsga sikerüljön. Ezt az ingyenes appot tegyétek rá a telefonotokra és már a buszon, villamoson vagy a metrón is gyakorolhattok.


©

A KRESZ tábla kvíz egy tanuló app. Ezzel a játékkal tesztelhetitek a tudásotokat, vagy játékosan tanulva sajátíthatjátok el az egyes közúti jelzőtáblák jelentését, és mindezt a telefonotokon. Akár buszon, villamoson vagy metrón is eltölthettek vele egy kis időt, és már is gyorsabban telik az utazás. Hasznos alkalmazás akár tanulóknak, és KRESZ vizsgára készülőknek, vagy, akár tapasztalt sofőröknek, akik szeretnék tudásukat fitogtatni.

Ezt az alkalmazást mindenképpen töltsétek le, ha kirándulni mentek

Bioszrajongók, figyelem! Ha szerettek megfigyelni az állatokat kirándulás közben, ezt az alkalmazást nektek találták ki. A Madárhatározó egy olyan alkalmazás, ami nektek is jól jöhet, ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen madarakat láttatok a legutóbbi túrán. Nem kell 100 oldalas könyvet cipelnetek, és nem fordulhat elő, hogy elfelejtitek a dolgokat, mire hazaértek.