szerző:
Eduline

Ma este nyolckor nyilvánosságra hozzák a 2018-as felvételi ponthatárait - milyen eredményre számítanak az Eduline olvasói?

©

Arra kérünk titeket, mondjátok el, szerintetek bekerültök-e valamelyik egyetemre vagy főiskolára az idei felvételin, és ha igen, a jelentkezési lap hányadik helyére sorolt szakon kezditek majd el az őszi szemesztert.

Itt szavazhattok, a jobb felső sarokban található nyílra kattintva:

Várjátok velünk a ponthatárokat!

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi. A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Utánajárunk, melyek 2018 legnépszerűbb egyetemei, főiskolái és szakjai, milyenek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon, és azt is megtippeljük, melyik képzésen húzzák majd a legmagasabb ponthatárt. És a lényeg: este nyolckor jövünk a 2018-as ponthatárokkal! Ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek Facebook-oldalunkat!