szerző:
Eduline

Tizenegy budapesti és vidéki egyetem, főiskola hallgatói és friss diplomásai mutatják be az intézményüket a jövőre felvételiző középiskolásoknak. A felvételi tájékoztatót a Független Diákparlament szervezi.

Még nem tudjátok, hova jelentkeztek jövőre? Tucatnyi felsőoktatási intézmény képviselőjével találkozhattok szombaton
©

Rendhagyó felvételi tájékoztatót tartanak szeptember 5-én, szombaton Budapesten, a Kürt Alapítványi Gimnáziumban. A mostani tanévben érettségizők egyetemisták és friss diplomások előadásait és személyes beszámolóit hallgathatják meg az egyes intézményekről, képzésekről, utána pedig kérdezhetnek is.

Biztosan jönnek előadók a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Metropolitan Főiskola (a frissen nevet változtatott BKF), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Miskolci Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem karairól.

Az esemény tízkor kezdődik, az előadások pedig öt turnusban, 10:30-tól lesznek, karonként külön teremben. A tájékoztatót a Független Diákparlament szervezi, a részleteket a Facebook-eseménynél találjátok.

Ha egyetemisták, főiskolások vagytok, és szeretnétek előadni, itt jelentkezhettek.

Ilyen lesz a 2016-os felvételi: a legfontosabb változások.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!