szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Még úton vagytok az érettségi helyszínére? A főváros környéki utakon erős a forgalom, a Budafoki úton befelé pedig baleset történt.

Baleset történt a Budafoki úton befelé a Kondorosi útnál, csak egy sáv járható - közölte a BKK.

Egy novellát, egy József Attila- és egy Radnóti-verset is kaptak magyarból a középszinten érettségizők

Egy Mándy Iván-novellát, egy József Attila- és egy Radnóti Miklós-költeményt kaptak az érettségizők a középszintű írásbeli második részében.

A középszintű magyarérettségi szövegértési feladatsoráról itt találjátok az első infókat.

Az érvelésről és a gyakorlati szövegalkotásról pedig itt olvashattok.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon, torlódnak a járművek a főváros felé többek között az M2-es autóúton Gödnél, az M3-as autópályán Bagnál, és Mogyoródtól befelé, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharasztinál, továbbá a II. Rákóczi Ferenc utcán Halászteleknél.  Az M0-s autóúton araszolnak a járművek az 51-es főúti csomópontnál az M1-es autópálya irányába - írja az Útinform.

Indul a 2019-es magyarérettségi: feladatok és megoldások elsőként itt!

Hétfő reggel a közép- és emelt szintű magyarvizsgával kezdődik a 2019-es tavaszi érettségi szezon legfontosabb hete: reggel nyolckor több tízezer diák kezdi megoldani a magyarérettségit. Folyamatosan frissülő tudósításunkban minden fontos információt megtaláltok a feladatokról, a vizsga után pedig jövünk a nem hivatalos megoldásokkal. Kövessétek az eseményeket az Eduline-nal!