Több mint 14 ezren érettségiztek informatikából középszinten. Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a gyakorlati vizsga értékelési útmutatóját.  Tovább »

Reggel nyolckor megkezdődött a középszintű érettségi informatikából - mutatjuk, milyen feladatokat kaptak a vizsgázók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az informatikavizsgákkal folytatódik a 2016-os őszi érettségi - középszinten 180, emelt szinten 240 percet kapnak az érettségizők a feladatok...  Tovább »

Jövő héten informatikából szeretnétek érettségizni? Még van időtök gyakorolni!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken tartották a közép- és emelt szintű informatikaérettségi gyakorlati vizsgáit - itt találjátok a hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű informatikaérettségi megoldását az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a dokumentumokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű informatikaérettségi második részét - mivel a vizsga gyakorlati volt, ezért itt csak a feladatokat nézhetitek meg, a...  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű érettségi informatikából - mivel a vizsga gyakorlati volt, itt csak a feladatokat olvashatjátok el, a...  Tovább »

Délelőtt tizenegykor ért véget a középszintű informatikaérettségi, az eduline olvasói pedig már értékelték is a feladatsort.  Tovább »

Milyen volt a középszintű informatikaérettségi a tanárok és a diákok szerint? Az Óbudai Egyetem egyik oktatóját kérdeztük a feladatokról.  Tovább »

Jövő héten informatikából szeretnétek érettségizni? Még van időtök gyakorolni!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X