Nyilvánosságra hozta a középszintű informatikaérettségi javítási útmutatóját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Véget ért a középszintű informatikaérettségi, a diákok 180 percet kaptak négy feladat megoldására. Ezt gondolják a diákok a 2018-as feladatsorról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Délelőtt 11-kor véget ért a középszintű informatikaérettségi - itt nézhetitek meg a gyakorlati vizsga feladatait.  Tovább »

Véget ért a középszintű informatikaérettségi, a diákok 180 percet kaptak négy feladat megoldására. Ezt gondolják a diákok a 2018-as feladatsorról.  Tovább »

hirdetés

Korrekt feladatsort kaptak a diákok a középszintű informatikaérettségin, a feladatsor „lefedi azokat az ismereteket, amelyekre szükség van a...  Tovább »

Az NB1-be tartozó focicsapatok játékoskeretéről kaptak adatbázis-feladatot az informatikából középszinten érettségizők, akiknek egy - a...  Tovább »

Csütörtökön a középszintű informatikaérettségivel folytatódik az érettségi szezon.  Tovább »

Holnap reggel az informatikával folytatódik az idei érettségi szezon. Hogyan pontozzák a feladatokat? Mire kell figyelni a vizsgán?  Tovább »

Milyen feladatokat kaptak a diákok az előző két év középszintű informatikaérettségijén? Nézzétek meg.  Tovább »

Csütörtök reggel a középszintű informatikavizsgákkal folytatódik a 2018-as érettségi.  Tovább »

Több mint 14 ezren érettségiztek informatikából középszinten. Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a gyakorlati vizsga értékelési útmutatóját.  Tovább »

Reggel nyolckor megkezdődött a középszintű érettségi informatikából - mutatjuk, milyen feladatokat kaptak a vizsgázók.  Tovább »

Az informatikavizsgákkal folytatódik a 2016-os őszi érettségi - középszinten 180, emelt szinten 240 percet kapnak az érettségizők a feladatok...  Tovább »

Jövő héten informatikából szeretnétek érettségizni? Még van időtök gyakorolni!  Tovább »

Pénteken tartották a közép- és emelt szintű informatikaérettségi gyakorlati vizsgáit - itt találjátok a hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X