A középszintű angolérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - innen tölthetitek le a feladatsort és a...  Tovább »

Korrekt volt a középszintű angolérettségi feladatsora, de a szövegértési rész első feladata okozhatott problémákat - mondták az eduline-nak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt találjátok a középszintű angolérettségi íráskészséget vizsgáló feladatsorát és a nem hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű angolérettségi hallott szöveg értését tesztelő feladatsorát - mivel a hanganyagot nem kaptuk meg, itt csak a kérdéseket...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szövegértési feladatsor után következzen a nyelvhelyességi teszt nem hivatalos megoldása.  Tovább »

Három órát kaptak a középszintű angolérettségi feladatsorainak megoldására a diákok - itt találjátok az első rész nem hivatalos megoldását.  Tovább »

Az angolérettséginek is vége, az eduline olvasói pedig már értékelték is a középszintű feladatsort.  Tovább »

A középszintű angolérettségi hivatalos megoldása Nyilvánosságra hozták az emelt szintű angolérettségi megoldását -...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X