Érdekes tesztet tett közzé az IFLScience, a kérdésekre a topegyetemeken tanulók többsége nem tud helyesen válaszolni.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, mekkora lehet az IQ-tok? Most egy ilyen tesztet ajánlunk nektek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy kutatócsoport szerint aki megtalál a képen 18 háromszöget, annak magasabb az IQ-ja, mint 120.  Tovább »

Az IQ, azaz az intelligenciahányados számszerűsítve mutatja ki a pillanatnyi értelmi képességet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Einsteinnek állítólag 160-as, Goethének pedig 210-es IQ-ja volt - ezzel a párperces teszttel megtudhatjátok, hol álltok hozzájuk képest.  Tovább »

Egy új, adaptív IQ-teszt segítheti ezentúl a diákok pályaválasztását, de a szülőknek és tanároknak is hasznos lehet.  Tovább »

"Aránylag pontos" eredményt kaphattok a Mensa HungarIQa online IQ-tesztjével, amelyet ingyenesen, fél óra alatt kitölthettek.  Tovább »

Szeretnétek megtudni, mekkora az intelligenciahányadosotok? Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes, online IQ-teszteket.  Tovább »

Több száz ingyenes és fizetős IQ-teszt közül válogathattok - íme néhány oldal, ahol kideríthetitek, mekkora az...  Tovább »

A 11 éves Victoria Cowie IQ-szintje már most meghaladja Albert Einsteinét és Charles Darwinét: az állatorvosi egyetemre készülő brit diák 162 pontos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X