Nyelvvizsgára készültök, vagy csak a nyaraláson használható szavakat szeretnétek megtanulni? Ma újabb ingyenes, online fordítóprogramot ajánlunk.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök vagy csak egy jó fordítóprogramot kerestek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb alkalmazást ajánlunk, amivel bővíthetitek a szókincseteket, és nem csak angolból vagy németből.  Tovább »

Csak este jutna időtök nyelveket gyakorolni? Megmutatjuk a három legjobb oldalt, ahol ingyen tanulhattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

Egy igazán hasznos nyelvtanulós oldalt hoztunk nektek, ahol az angolon, németen vagy a francián kívül olyan nyelveket is megismerhettek, mint a...  Tovább »

Ti sem szívesen mozdultok ki a nagy melegben? Itt a remek alkalom, hogy elkezdjetek egy új nyelvet - ajánlunk hozzá néhány szuper, ingyenes oldalt.  Tovább »

Ne keseredjetek el, ha most nem kerültetek be egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Külföldre mentek nyaralni és felfrissítenétek a nyelvtudásotok, vagy érettségire, nyelvvizsgára készültök? Ajánlunk nektek pár hasznos oldalt.  Tovább »

Nyelvtanulás, egy szakma megszerzése, online kurzusok, önkéntesség, múzeumtúra ingyen - bakancslista 2015-re.  Tovább »

Államilag támogatott nyelvtanfolyamra jelentkezett a tavaly őszi nyelvvizsgabotrány több gyanúsítottja, a Blikk információi szerint a nyomozás...  Tovább »

Július 14-től lehet jelentkezni a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - összegyűjtöttük a legfontosabb infókat.  Tovább »

Megjelent a kormány diplomamentő programjának pályázata, e szerint július 14-től év végéig lehet jelentkezni a nyelvvizsgára felkészítő ingyenes...  Tovább »

Már elérhető a Diplomamentő program pályázati felhívása az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

Nehezen megy a nyelvtanulás, vagy rövid idő alatt el tudtok sajátítani egy újabb idegen nyelvet?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X