A cél az lett volna, hogy így tegyék magukat vonzóbbá az amerikaiak körében.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Majdnem olyan kínos, mint a hol szeret a cápa.  Tovább »

A vágott anyagban is nevetséges, ahogy a történteket magyarázza a tévés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A televíziók híradóiban dolgozók sincsenek mindig a helyzet magaslatán.  Tovább »

Azt mondják, csak 15 másodperce jut egy-egy önéletrajz elolvasására egy HR-esnek, ezért is érdemes kiküszöbölni a hibákat, nehogy azonnal a kukában...  Tovább »

A "vizsgásztatás"-on és a "nyugdily"-on jószerével már senki sem csodálkozik. Újabb helyesírási hibákból szemezgettünk.  Tovább »

Bár mindenki a Magyar Televízió bakijain nevet mostanában, nem ők az egyedüliek, akik bődületes hibákat követtek el.  Tovább »

Az ausztrál Legyen Ön is milliomos legújabb adásában egy tesitanár, Whitney Beseler csúnyán elhibázta a bemelegítő kérdést. Ez a nap videója.  Tovább »

Újabb tankönyvben talált furcsa részleteket egy blog.  Tovább »

Kezdő álláskeresőként sokan nem tudják, hogyan kelthetnek jó benyomást a HR-esekben. Ez a nap infografikája.  Tovább »

Éles harc folyik az állásokért: több százan jelentkeznek egyetlen pozícióra, a HR-seknek pedig átlagosan tizenöt másodperc alatt kell átfutniuk...  Tovább »

Külföldi egyetemre vagy állásra pályáztok?  Tovább »

Elszámolta magát egy amerikai egyetem tanára a matekórán - vagy csak éppen az egyenlet felírása közepén kapták lencsevégre? Döntsétek el ti.  Tovább »

A HR-esek tapasztalatai alapján nem is olyan nehéz már az elején, az önéletrajzzal elszúrni az álláskeresést: van...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X