szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Javában zajlik a vizsgaidőszak, ami rengeteg egyetemistának okoz nehéz perceket. Ezért most összegyűjtöttünk három olyan hasznos alkalmazást, amelyek könnyebbé tehetik a következő heteket.

Simple Flashcards Plus

Ezzel az alkalmazással egyszerűen készíthettek tanulókártyákat, amelyekhez akár képeket is hozzárendelhettek. Az előrehaladásotok úgy tudjátok nyomon követni, ha „megtanultnak” jelölitek a kártyákat. Ha pedig nem szeretnétek, hogy elvesszenek a felvitt adatok, illetve másik eszközön is elérnétek, akkor készítsetek egy biztonsági mentést az SD-kártyátokra vagy Google Drive-ra.

©

Squid - Take Notes & Markup PDFs

Manapság már kevesen szoktak papír alapú jegyzeteket írni, pedig a kézzel készített feljegyzések és az ezekből való tanulás sokkal hatékonyabb, mint a begépelt forma. Ez az alkalmazás jó választás azoknak, akik még ragaszkodnak a régi szokásokhoz, de mégis szeretik elektronikai eszközökön tárolni a jegyzeteiket. A Squid-dal ugyanis nagyon gyorsan és kényelmesen készíthettek kézzel írott jegyzeteket a telefonotokon vagy táblagépeteken. Az elkészült anyagokat pedig exportálhatjátok PDF, PNG vagy JPEG formátumba nyomtatás, archiválás vagy megosztás céljából.

©

Peak – Brain Games & Training

Ez az app az agy különböző területeit erősíti. Naponta mindössze 10 perces feladványokról van szó, amelyek fejlesztik többek között a memóriát, a problémamegoldó képességet, a kreativitást, a koordinációs képességet, a matematikai készségeket, de még az angol nyelvtudást is. A napi elvégzett tevékenységeket pedig grafikonokon ábrázolja, így összehasonlíthatjátok a tudásotokat az azonos életkorúak és végzettségűek eredményeivel.

©

Beadandók, kutatás, kiselőadás: ezzel az ingyenes appal könnyebb a tervezés

Vizuális típusok vagytok, és szeretitek rendszerben látni a gondolataitokat? Akkor ezt a szuper ingyenes appot nektek találták ki.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.