szerző:
Eduline

Ha az angol már jól megy, érdemes más nyelveken is megtanulni. Akár ingyenes appokkal is kezdhettek, így meglátjátok, tetszik-e egyáltalán az adott nyelv. Most olyan alkalmazásokat ajánlunk, amelyekkel oroszul tanulhattok

©

A Doulingo megkerülhetetlen a nyelvoktatási appok világában, és persze, hogy az alkalmazássalk oroszul is lehet tanulni (egészen pontosan több mint kétmillió felhasználó tanul oroszul a Duolingóval). A szintén népszerű Babbellen is van orosz szekció.

Letölthetitek még az AccelaStudy appllikációt, melynek külön orosz alkalmazása van. Ennek előnye, hogy nem kell letölteni egy nagy méretű programot 40-50 nyelvvel, elég csak azt, ami érdekel.

Ingyenes még a Free Word Power alkalmazáscsalád orosz tagja. Androidra itt éritek el.

Ingyenes online tanulás: így készülhettek a német nyelvvizsgára appokkal

Ha németből terveztek nyelvvizsgázni, akkor most segítünk egy kicsit. Összegyűjtöttünk nektek pár oldalt, amivel a különböző vizsgarészeket gyakorolhatjátok ingyenesen úgy, hogy közben el sem kell mozdulnotok a gép elől. Ha a nyelvtan megy nehezebben, akkor a Babellel gyakorolhatjátok, de sajnos csak azok tudják használni, akik tudnak valamennyire angolul is, az ugyanis a közvetítőnyelv.