szerző:
Eduline

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat? Három remek lehetőséget ajánlunk a felkészüléshez és a gyakorláshoz.

©

Korábban több remek oldalt ajánlottunk nektek a felkészüléshez, most ezekből válogattuk ki a nyelvvizsga felkészülést segítő platformokat.

A nyelvtanulás leghatékonyabb - és egyben legszórakoztatóbb - eszköze, ha az adott idegen nyelven beszélgettek másokkal. Ehhez tökéletes eszköz például a Tandem nevű app, amely ingyenes. Tökéletes nyelvvizsga felkészüléshez vagy otthoni gyakorláshoz is. Arról, hogy pontosan hogyan működik a Tandem, itt olvashattok:

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen, anyanyelvi beszélőktől

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket? Szóbeli nyelvvizsgára vagy egy külföldi utazásra készültök? Akkor ez az alkalmazás nektek szól. A nyelvtanulás leghatékonyabb - és egyben legszórakoztatóbb - eszköze, ha az adott idegen nyelven beszélgettek másokkal. Ehhez tökéletes eszköz például a Tandem nevű app, amely ingyenes. Hogyan működik?

Ha nyelvvizsgára készültök, ezekkel a kurzusokkal plusz segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz. Origo, Euroexam vagy ECL vizsgát terveztek? Nézzétek meg a kurzusokat és kezdjétek el a tanulást minél előbb:

Nyelvtanulás online? Ezekkel a kurzusokkal a nyelvvizsgára is felkészülhettek

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról mutatunk kurzusokat. Ezekkel a kurzusokkal plusz segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz. Euroexam B2 (angol) Online képzés célja: A tanfolyam fő célja, hogy egy olyan felkészülési módot biztosítson Nektek, a nyelvvizsgázni készülőknek, amire korábban nem volt lehetőségetek.

Nyelvvizsgára készültök, és már ki is választottátok, hogy melyik vizsgára mentek? Most azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz. Az oldalakat itt nézhetitek meg:

Átmennétek a nyelvvizsgán, ha ma lenne? Ingyenes mintafeladatok

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra? Most azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz. Ha az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáinak egyikére jelentkeztetek, itt találjátok a letölthető feladatlapokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat. Ha ECL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok tesztmintákat, amelyeket online ki is tölthettek.