szerző:
Eduline

Ma már nem muszáj nyelviskolába járni, elég letölteni a megfelelő appot. De melyiket érdemes választani? Adunk pár tippet.

Doulingo

Nincs nyelvtanulós applikációs cikk Doulingo nélkül, és ez nem véletlen. A játékosan tanító alkalmazás rendeteg nyelven elérhető, és már jó 100 millió felhasználó tanul vele. Teljesen kezdők is használhatják, és a nyelvtant is képes játékos formában belecsempészni a mindennapokba.

Hello Talk

A nyelvoktatós alkalmazások egyik nagy csoportját képezik azok az appok, amik segítségével anyanyelvi beszélőkkel cseveghetünk, így gyakorlatilag megosztjuk a tudást, hisz ők is tanulnak tőlünk. Ebben a kategóriban talán a legjobb a Hello Talk, ahol egy csevegőprogramon keresztül írogathatunk, így még az élő beszéd miatt sem kell aggódni. A csevegések elmenthetők, így a legjobb kifejezéseket elraktározhatjuk magunknak.

 

Mindsnacks

A játékos tanulást egy egészen magas szintre emeli a Mindsnacks, ami minden leckézeh kész játékokat kínál. Az alkalmazás világ nagyon színes, mozgalmas, a tanulás már-már el is veszik benne. Az alap alkalmazás ingyenes, de egy idő után pénzt kér a további szintekért.

Memrise

Az olyan appokat, mint a Memrise főként kiegészítőként érdemes alkalmazni. Ezek főként a szavak, kifejezések memorizálásában segítenek. A legkülönfélébb szócsoportok választhatók ki, a program pedig játékos szituációkkal próbál segíteni a szavak megragadásában.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!