szerző:
Eduline

A tavaszi szünet már elkezdődött, de nektek még be kell mennetek az egyetemre, főiskolára, nyelviskolába, könyvtárba vagy a munkahelyre? Vigyázzatok, a tavaszi szünetben változik a budapesti menetrend - ritkábban járnak a buszok, villamosok, metrók.

©

A tavaszi szünet, a nagypénteki munkaszüneti nap és a húsvét miatt a következő napokban a fővárosi közösségi közlekedésben az alábbi menetrendek lesznek érvényben:

április 13-án, csütörtökön az iskolaszünetben érvényes pénteki menetrend lesz érvényben;
április 14-én, nagypénteken a munkaszüneti napokon és ünnepnapokon érvényes menetrendet kell figyelni;
április 15-én, szombaton a megszokott szombati menetrend lesz érvényben;
április 16-án, vasárnap és 17-én, hétfőn a munkaszüneti napokon és ünnepnapokon érvényes menetrendet kell figyelni;
április 18-án, kedden az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben

- írja a BKK közleményben.

Így trükközhettek egyetemistaként, ha több ezer forintot szeretnétek spórolni

Hogyan spórolhattok meg több ezer forint havonta a vonatjegyen vagy a jegyzeteken? Hogyan vásárolhattok színházjegyet féláron, hogyan mehettek múzeumba teljesen ingyen? Megmutatjuk. #campuslife Tankönyv helyett digitális jegyzet Több ezer forintot spórolhattok a tankönyveken, ha online elérhető anyagokból tanultok. A Digitális Jegyzetszolgáltatással például az ötven legfontosabb gazdasági tankönyvet és jegyzetet ingyenesen érhetitek el a www.vilagraszolo.com oldalon.

Ezek lesznek a legjobb filmek a húsvéti hétvégén - itt a lista

Ha te sem utazol el a négy napra, hanem helyette leülsz a kényelmes kanapéra és átengeded magad a lazításnak, összeszedtük, hova és mikor érdemes kattintani. P éntek Viasat 3 18:40 Charlie és a csokigyár Ismét végigkövethetitek a szegény családból származó Charlie történetét, aki igazán szeretne bejutni a csokigyárba.