szerző:
Eduline

Az elmúlt napokban több ösztöndíj-lehetőséget ajánlottunk nektek - ma azokat szedtük csokorba, amelyekre középiskolások pályázhatnak.

Négyhetes ösztöndíj középiskolásoknak

"Amerikai ösztöndíj teljes finanszírozással! Ha 16-18 éves diák vagy, folyékonyan beszélsz angolul és érdekelnek a nemzetközi kapcsolatok, akkor a Benjamin Franklin Nyári Intézet Transzatlanti Ösztöndíj Programja pont neked való! Ami rád vár: globális problémák megvitatása európai és amerikai fiatalokkal, vezetői készségek fejlesztése, média tréning a kritikus és gondolkodó olvasáshoz, együttműködési projektfejlesztés, közösségi munka, tanulmányi út és tervek jövőbeli együttműködésre" - olvasható a felhívásban, amelyet az EducationUSA Hungary Facebook-oldalán találtunk. A teljes cikket itt olvashatjátok el.

©

Kétéves középiskola ösztöndíj

Kétéves külföldi ösztöndíjra pályázhatnak középiskolások a United World Colleges (UWC) nevű szervezetnél - az ösztöndíjasok két évig tanulhatnak európai, észak-amerikai vagy egy ázsiai iskolában. A teljes cikket itt olvashatjátok el.

Amerikai ösztöndíj végzős középiskolásoknak

December 16-ig pályázhatnak végzős középiskolások a Klein Family Scholarshipre, amely fedezi a négyéves alapképzést az egyesült államokbeli Sewanee Egyetemen. A teljes cikket itt olvashatjátok el.