szerző:
Eduline

Meglepő helyszínt választott néhány argentin pedagógus egy lánybúcsúhoz: egy iskola egyik tantermében tartották az...

Meglepő helyszínt választott néhány argentin pedagógus egy lánybúcsúhoz: egy iskola egyik tantermében tartották az összejövetelt. A féktelen buliról több fotó is napvilágot látott, amelyeken jól látszik, amint a tanárok előtt alsónadrágban táncol egy chippendale fiú – számolt be az m24digital.com.

A lánybúcsún készült fotók
©

A partit tanítás után, éjjel rendezték az iskolában. A szervezők tökéletes titokban tartották a meglepetésvendéget, ezért több tanár a gyerekeit is elhozta a lánybúcsúra. Mikor váratlanul egy rendőrruhás férfi toppant a terembe, mindenki azt hitte, hogy a hangos zene miatt jött intézkedni – a férfi azonban vetkőzni kezdett. A gyerekeket kiküldték a teremből, a tanárok viszont nagyon élvezték a műsort.

Az oktatási minisztérium „komoly dolognak” nevezte a történteket, és egyelőre nem hozta nyilvánosságra a Catamarca tartományban lévő iskola nevét, ahol a lánybúcsút rendezték. Az argentin újságok viszont hamar beszámoltak az eseményről, amelyen állítólag nemcsak tanárok, hanem iskolaigazgatók is részt vettek. Legutóbb az amerikai Colby College rektora került kellemetlen helyzetbe a féktelen bulik miatt – összefoglalónkat itt olvashatod.