szerző:
Eduline

Ne töltsétek a téli szünetet egész napos tanulással vagy stresszeléssel, és ha megtehetitek, ne vegyetek fel vizsgát december 29-re.

©

Elfelejtitek a középiskolai felvételit, így lecsúsztok a december 9-i jelentkezési határidőről. Fontos határidő jön: így kell jelentkezni a középiskolai felvételire.

A szorgalmi időszak utolsó hetére halasztjátok a legfontosabb beadandók megírását, így ki kell hagynotok a korizást és a karácsonyi vásárt, pedig minden csoporttársatok elmegy.

Nem veszitek ki időben a kötelező olvasmányokat az egyetemi könyvtárból, így mire észbe kaptok, már nem marad egyetlen példány sem.

Elfelejtitek, hogy december 13. szombati munkanap. Esetleg azt, hogy január 10-e is az.

Nem hozzátok el időben a szalagavatós ruhát a kölcsönzőből, otthon hagyjátok a cipőtöket vagy a nyakkendőtöket. Öt dolog, amit minden végzős középiskolás elszúr.

Január 16-án lezárják az első félévet, de még nem javítottátok ki a matek- vagy a törijegyeteket. Emiatt a szilveszteri buliról kell lemondanotok.

Végzősként csak halogatjátok a nyelvvizsgát, és pont a téli szünetben stresszeltek rá, hogy enélkül nem lesz elég pontotok a felvételin.

A szünetet arra használjátok, hogy rekordot döntsetek CoD-ban vagy Candy Crush-ban, és eszetekben sincs kimozdulni. A legjobb ingyenes programok decemberben: vásárok, túraötletek, korcsolyapályák.

Még fogalmatok sincs, hogy milyen szakra akartok felvételizni, ráadásul azt sem tudjátok, miből érettségiznétek. El kell kezdeni a tűnődést.

December 29-re veszitek fel az egyik vizsgát, emiatt búcsút mondhattok az egész karácsonynak. Ez a vizsgázók rémálma: tíz dolog, ami minden vizsgaidőszakban megtörténik.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!