szerző:
Eduline

Kaliforniában szabadságoltak egy általános iskolai tanárt, mert Adolf Hitler egykori náci vezérhez hasonlította Donald Trump megválasztott amerikai elnököt.

©

A kaliforniai Mountain View általános iskolájában már 40 éve tanító történelemtanárnak, Frank Navarrónak azonnali hatállyal el kellett hagynia az iskola területét egy botárnyt kiváltó óra miatt.

A tanár még a múlt héten megtartott egyik óráján hasonlította a német náci vezérhez a megválasztott amerikai elnököt, de csak most intézkedtek az ügyben, miután az egyik szülő levélben panaszt teszt.

A levél részleteit nem hozták nyilvánosságra, sőt a bepanaszolt tanárral sem ismertették. A döntést Jeff Harding kerületi tanfelügyelő hozta, aki meghatározatlan ideig tartó szabadságra küldte Navarrót. Nem tudni, hogy ezen kívül kap-e még valamiféle büntetést.

Csúnyán átverhették a hallgatókat Donald Trump egyetemén

Egy amerikai szövetségi bíró engedélyezte, hogy nyilvánosságra hozzák a Trump University ügyében folyó vizsgálatok dokumentumainak egy részét. Nagyon csúnyán átverhették az egyetemre jelentkezőket a republikánus elnökjelölt egykori intézményében. Trump hihetetlen érvvel védekezik. A Trump Universoty-t nonprofit oktatási intézményként alapította Donald Trump két kollégájával együtt 2004-ben Kaliforniában, 2005 és 2009 között működött.