szerző:
Eduline

Egészen megrázó felvétel került elő, amin diákok egy csoportja fenyegeti a teljesen megrémült tanárnőt egy amerikai gimnáziumban. A tanárnőt az egyik diák megdobálja, és majdnem egy széket is hozzávág.

©

A Daily Mailen bemutatott videón az egyik diákot társai tartják vissza attól, hogy nekirontson az asztalánál ülő, síró tanárnőre.

A srác később cukorkákkal dobálja a nőt, és egy székkel is megfenyegeti, ám szerencsére azt végül nem vágja hozzá. A többiek csak egyszer fogják le a tomboló diákot, inkább biztatják és nevetnek rajta.

A tanárnő próbál nyugodt maradni, de látszik rajta, hogy nagyon megijedt. „Fiatal hölgy, meg kell kérjelek, hogy foglalj helyet!” – szól egy alkalommal a telefonját épp tanárnője arcába nyomó diákhoz.

Az nem derült ki, hogy a felvétel mikor és pontosan melyik iskolában készült. Nemrég komoly felháborodást okozott egy szintén amerikai iskolában készült felvétel, amin egy rendőr brutálisan kirángatott egy lányt a padból, mivel az nem volt hajlandó elhagyni a termet, miután zavarta az órát.