szerző:
Eduline

Bo Paske mindig egyedül ebédel, mert társai furcsának tartják, azonban Travis Rudolph másként gondolta.

Az Egyesült Államokban az egyetemi amerikai focit is nagyon komolyan veszik - lényegében ez a sportág másodosztálya -, így igencsak nagy örömöt jelentett Tallahassee-ben található Montford középiskolában, hogy látogatást tett náluk a csapat.

Az ebédet is a közös menzán fogyasztották el a gyerekekkel, ahol Travis Rudolph, a csapat egyik sztárja észrevette, hogy egy vörös hajú fiú mindenkitől elvonultan ebédel - írja a Nemzeti Sport. Bo Paske enyhe autizmussal, de integráltan tanul az iskolában, ezzel próbálják meg segíteni, hogy minél jobban tudjon boldogulni a felnőtt életben is a többiek között. Azonban a gyerekek világa sokszor keményebb, Bonak nem nagyon akad barátja, ezért volt különösen nagy öröm, hogy Travis Rudolph mellé szegődött, és elbeszélgettek ebéd közben.

Bo édesanyja a róluk készült képet megosztva köszönte meg meghatódva, hogy együtt ebédelt a fiával, mert mint mondja, mindig azt hallja a Botól, hogy egyedül van. Leah Paske nagyon örült, hogy egy igazi példaképpel találkozott a fiú.

Rudolph az anya üzenetére reagálva elmondta, hogy szerinte nagyon vagány fiú Bo, és bármikor felhívhatja, ha kedve tartja.

Elfelejtette a dalszöveget az autista diák, a közönség sietett a segítségére

„Varázslatos pillanat volt, úgy éreztem, az egész közösség vele van" - mondta el annak a 13 fiúnak az anyja, aki egy iskolai tehetségkutatón a színpadon került nehéz helyzetbe. Jagger autista, a Jégvarázs című animációs mozi betétdalával lépett fel, amikor egy ponton elfelejtette a szöveget.