szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pont most kezdődik a munkálat, ami hetekig tart majd, így a 7-8. évfolyamok is csak a gimnazistákkal együtt tudnak visszatérni májusban a tantermekbe.

Frissítés: Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, mint az intézmény fenntartója reagált az elrendelt rovarirtásra, az eset után azonnali hatállyal visszavontak több üzemeltetési feladatott, most mindent megtesznek, hogy a rovarirtás időben befejeződjön és 19-én mindenkinek elindulhasson a személyes oktatás.

Alapesetben a 6 és 8 osztályos gimnáziumok 5-8. évfolyamainak is április 19-én kellene kezdeniük.

Tisztelt Szülők!

Bizonyára értesültek már a híradásokból, hogy a 9-12. évfolyamokon május 10-ig folytatódik a digitális oktatás. Iskolánkban ez a 7-8. osztályokra is vonatkozik, ugyanis az épületben legionella baktérium elleni hőfertőtlenítés, valamint rovarirtás lesz a következő hetekben.”

- idézi az Eötvös Loránd Tudományegyetem Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumának igazgatójának levelét a hvg.hu. Az oda járó gyerekek szülei tegnap kapták meg a levelet.

Az oldal e-mailben megkereste az iskola igazgatóját, aki jelezte, hogy az ügyben nem kíván nyilatkozni, de nem cáfolta az információnkat.

A hőfertőtlenítés és rovarirtás időzítése az oldal szerint azért érdekes, mert a kormány március végén rendeletben szabta meg, hogy az általános iskolákban – illetve a hat- és nyolcosztályos gimnáziumok 5-8. évfolyamain is – április 19-től újraindul a jelenléti oktatás.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!