szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Koronavírusos tanár miatt zárták be az iskolákat. Azt még nem tudni, hogy meddig marad az új felállás.

"Városunkban több koronavírus gyanús esetet vizsgálnak, folynak a kontaktkutatások. Ezekkel összefüggésben ma egy iskolát, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát bezárták, mert az egyik pedagógus koronavírussal fertőzött" - közölte csütörtökön Facebook-oldalán Salgótarján polgármestere.

Mint írta, jelenleg a teljes tanári kart tesztelik, a jövő héttől a Keriben digitális oktatás lesz, egyelőre nem tudni, meddig. A polgármester posztjában tájékoztatást ígért a további fejleményekről.

Cikkünk frissült:

Mivel több pedagógus a Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskolában is tanít, ezért elővigyázatosságból jövő héttől a Közgében is digitális oktatás lesz - írta a polgármester.

A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumban szerdán döntöttek úgy, hogy határozatlan ideig digitális oktatásra állnak át, miután egy tanárnál igazolták a Covid-19 fertőzést, aki korábban részt vett egy értekezleten a teljes tanári karral. Az egész tantestület hatósági házi karanténba került, és velük együtt a karbantartó és műszaki munkatársak is.

Szeptember 14-ig zárva lesz egy hajdúböszörményi óvoda a koronavírus miatt

Az intézmény egyik óvodapedagógusa igazolt koronavírusos beteg lett.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!