szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lemaradtatok az elmúlt pár hónapban, vagy van, amit még jobban szeretnétek megérteni? Szuper lehetőséget ajánlunk a nyári felzárkózáshoz matekból.

Ha nektek is nagy gondot okoz a matek, akkor most jó hírünk van. A mateking.hu úgy döntött, hogy egy kicsit más formában ugyan, de egész nyáron, sőt, szeptembertől is ingyenesen biztosítja a hozzáférést a tananyagokhoz. Aki ősztől is ingyenesen szeretné használni a középiskolai matek tantárgyat, csupán néhány kattintással, június 30-ig regisztrálnia kell az oldalra - írja közleményében az oldal.

Hogyan működik?

Az évek óta népszerű oldalon úgy magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket, amitől azok inkább szórakoztatóak lesznek, mint nehezek. A legtöbb dolgot színekkel, rajzokkal magyarázunk el szöveg nélkül. Ezáltal sokkal jobban megmarad és sokkal gyorsabban érthető lesz, sokkal logikusabbak és látványosabbak a magyarázatok - mondta Mosóczi András, geyetemi óraadó, az Mateking.hu alapítója.

A digitális oktatás miatt sokan vannak akik itt-ott elveszítették a fonalat, lemaradtak egy-egy témakörben, nekik különösen fontos, hogy időben pótolják a hiányosságokat és átnézzék a homályos részeket - hangsúlyozzák. 

Szigorú szabályok lesznek az idei nyári táborokban

Milyen szabályok mellett tarthatják meg az idei nyári táborokat? Itt vannak a legfontosabb infók.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!